avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa cu bijuterii S925 import China
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa cu bijuterii S925 import China

Buna ziua.Intentionez sa deschid un pfa cu bijuterii S925 import China.Contabilul a trecut cod caen 4777 cel pentru bijuterii autentice.Dar nu cred ca este potrivit.Ce cod caen ar fi portivit pentru afacerea mea?
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod pfa andreea83 andreea83 Buna ziua! As vrea sa stiu si eu ce cod caen as putea folosi pentru PFA pt.creearea si comercializarea de decoratiuni,imitatii bijuterii,accesorii.Va ... (vezi toată discuția)
Comercializare bijuterii (inele logodna, verighete aur si pietre pretioase) magazin online terminus1 terminus1 Buna seara, Doresc sa deschid un magazin online ce vinde verighete si inele de logodna din aur si pietre pretioase. Pentru inele si verighete am gasit ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare bijuterii argint gravate connie74 connie74 Buna ziua, doresc sa comercializez on-line bratari cu diverse accesorii din argint personalizate prin gravare. Accesoriile le iau de la un agent comercial, ... (vezi toată discuția)