avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN vanzare bijuterii argint gravate
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN vanzare bijuterii argint gravate

Buna ziua, doresc sa comercializez on-line bratari cu diverse accesorii din argint personalizate prin gravare. Accesoriile le iau de la un agent comercial, gravarea o realizez la altul, eu realizez grafica pentru personalizare. Ce coduri CAEN sunt necesare pentru a realiza vanzarea lor in cadrul unui magazin on-line de cadouri personalizate. Mentionez ca sunt PFA. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: connie74 , utilizator 13:52, 23 Ianuarie 2016
In principiu este necesar doar cod CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet care include comertul cu amanuntul al oricarui tip de produs prin internet dar puteti adauga si 4777 - Comert cu amanuntul al ceasurilor si bijuteriilor desi acest cod se refera la magazine specializate
Si pentru grafica realizata codul CAEN este 7410 - Activitati de design specializat care include si designul/grafica pentru bijuterii
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2016
MARIO-FLORA NECTARIA, Avocat
Va multumesc. Ma gandeam sa nu trebuiasca sa adaug si vreun cod CAEN legat de bijuterii din materiale pretioase. Eu am cele doua coduri mentionate, 4791 si 7410.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen ina 64 ina 64 Buna ziua, In prezent , am un magazin de imbracaminte ( cod CAEN -4771 ) , vreau sa sa aduc bijuterii de argint din Italia si sa le vand pe ... (vezi toată discuția)
Pfa > multiple coduri caen rbh007 rbh007 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a infiinta un PFA (impozitarea in sistem real) avand ca si cod caen principal 3213 (Fabricarea imitatiilor de bijuterii si ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt un magazin care vinde și haine, și poșete din piele sau înlocuitor, și bijuterii, și cosmetice belciuge belciuge Bună ziua Aș vrea să deschid un magazin de produse handmade în care să vând mai ales în regim de consignație (cod CAEN 4779), produsele fetelor ... (vezi toată discuția)