avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. O adresă sau un nr. de telefon, pentru a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. O adresă sau un nr. de telefon, pentru a scoate ...

Bună ziua. O adresă sau un nr. de telefon, pentru a scoate adeverință de grupă de la fosta IMGB? Vă multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 9 Mai 2025
Denumiri anterioare: INTEPRINDEREA MASINI GRELE BUCURESTI; SC KVAERNER IMGB SA; DOOSAN IMGB SA

Operatorul economic (sediu): SC BEST ARCHIVE SRL (Str. Gura Leului, Nr. 53A, Sat Rosu, Com. Chiajna, jud. Ilfov)
Anii Extremi: 1963-2022
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva tlhs bucuresti. Alin Blaj Alin Blaj Am lucrat ca Strungar in perioada 1970-- 1983 unde gasesc arhiva pt adeverința de Grupa 2. Ma numesc Scarlat Ghiorghe- si locuiesc în orașul Voluntari jud ... (vezi toată discuția)
Arhiva documente angajati iprs baneasa ionescu22 ionescu22 spuneti-mi va rog unde s-a mutat arhiva de documente (carti de munca ) a angajatilor fostei IPRS Baneasa din str.Iancu Nicolae? (vezi toată discuția)
Doresc sa aflu cine detine arhiva ieelif ialomita - slobozia, ... A66VISAN A66VISAN Doresc sa aflu cine detine arhiva IEELIF Ialomita - Slobozia, am lucrat la brigada nr1 , santier orezarie Giurgeni - Gura Ialomitei ,topograf in perioada 1984 ... (vezi toată discuția)