Am mostenit impreuna cu sora printre altele si o masina pe care as vrea sa o radiez.
Problema e ca noi avem domiciliul intr-un alt judet decat cel in care e inmatriculata masina.
Am sunat la primarie si mi-au zis ca trebuie facut transferul pentru a o "impune in judetul de domiciliu.
Si acum intrebarea: daca fac transferul, trebuie sa aduc si masina in judetul de domiciliu pentru a o radia? Sau se poate radia in orice judet, cu dovada platii impozitului?
Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
Numai bine, tuturor!
Aveți 2 etape de parcurs: prima la primărie - 1. sa scoateți mașina de pe numele defunctului la primăria unde era înregistrată și sa o treceți pe numele dvs pentru plata în continuare a impozitului și 2 - sa mergeți la serviciul înmatriculări din județul unde era înmatriculată mașina și sa o transcrieti pe numele dvs.
Anumite județe din tara permit depunerea actelor online sau prin posta, dar în cele mai multe cazuri trebuie mers personal.
Impozit auto
tudu_dora
buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)