avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radierea unei masini se poate face in orice judet?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radierea unei masini se poate face in orice judet?

Buna seara,

Am mostenit impreuna cu sora printre altele si o masina pe care as vrea sa o radiez.
Problema e ca noi avem domiciliul intr-un alt judet decat cel in care e inmatriculata masina.
Am sunat la primarie si mi-au zis ca trebuie facut transferul pentru a o "impune in judetul de domiciliu.

Si acum intrebarea: daca fac transferul, trebuie sa aduc si masina in judetul de domiciliu pentru a o radia? Sau se poate radia in orice judet, cu dovada platii impozitului?

Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
Numai bine, tuturor!
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 05:58, 10 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți 2 etape de parcurs: prima la primărie - 1. sa scoateți mașina de pe numele defunctului la primăria unde era înregistrată și sa o treceți pe numele dvs pentru plata în continuare a impozitului și 2 - sa mergeți la serviciul înmatriculări din județul unde era înmatriculată mașina și sa o transcrieti pe numele dvs.
Anumite județe din tara permit depunerea actelor online sau prin posta, dar în cele mai multe cazuri trebuie mers personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa radiez masina fara numere si carte ? Adrian2716 Adrian2716 Buna ziua . As dori sa stiu daca pot radia masina in urmatoarea situație : Am vândut masina in Germania,tot la un roman , masina fiind inmatriculată pe ... (vezi toată discuția)
Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)