avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... tehnoredactare acte pentru politie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

tehnoredactare acte pentru politie

pentru eliberarea cartii d eidentitate de la registrul agricol din primarie mi s-*a dat o adeverinta care atesta domiciliul dar aceasta adeverinta este scrisa de mana de funcrtionar nu este tehnoredactata in word
de ce este scrisa de mana si unde pot reclama aceasta situatie de primarie care nu accepta nici un grad minim de digitalizare a administratiei publice cum ar fi tehnoredactarea actelor producand erori la transcrierea numelui meu va dati seama ca nu pot reclama primarului deoarece el insusi semneaza si deci accepta asa parodie de acte
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2025
wazz, utilizator
Axati-va pe indreptarea erorii. Nu vad de ce ar fi fost scris corect daca documentul era dactilografiat.
Daca doriti digitalizarea administratiei locale, faceti actiuni civile locale. Puteti colabora cu ONGuri pentru cumpararea de calculatoare, pentru instruirea personalului sau o puteti face dv., daca aveti cunostinte. Prin reclamatii nu se poate obtine digitalizare.
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat de nastere adrian ioan adrian ioan buna ziua ,am o mare problema,am fetita nascuta in italia si am venit in tara pt. intocmirea certificatului de nastere.pe actul eliberat in italia in dreptul ... (vezi toată discuția)
Testament cami e cami e Stiti cumva daca testamentul este legal si acceptat in Romania? (vezi toată discuția)
Persoana interesata rectificare certificat de nastere cyan cyan Pentru rectificarea datelor din certificatul de nastere cererea poate fi depusa numai de catre persoana interesata sau aceasta poate imputernici alta persoana ... (vezi toată discuția)