avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Fosta soție are stabilit programul de a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Fosta soție are stabilit programul de a vizita copii, de ...

Buna ziua!
Fosta soție are stabilit programul de a vizita copii,de exemplu astfel:
"10 zile cu ocazia sărbătorilor de Paște la locuința mamei din municipiul Suceava"
Întrebarea mea este daca poate să-i ducă în alt județ,deoarece o săptămână în perioada sărbătorilor Pascale i-a dus în alt județ.
Va mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are vreo interdicție de a duce copii în alt județ?
În străinătate ar fi altă discuție juridică.

București 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sigur, nu inteleg intrebarea si scopul ei. Exista vreo problema? Si dv. puteti duce copiii in alt judet.
Formularea nu are efecte juridice, este generica si tine de modul in care ati facut solicitarile de program de vizita in dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire decizie civila dascal emilia dascal emilia in uma unui proces de incredintare minor am primit ultima sentinta,in care referitor la programul de vizitare de sarbatori,seface referire ca se stabileste ... (vezi toată discuția)
Am declarație acord de la tatăl copiilor valabilă până în 2021 pentru a ieși cu ei din țară. mai am nevoie de acordul lui pentru a-i lua cu mine, să locuim împreună cu noul meu soț? Elena717 Elena717 Buna ziua, Sunt divortata si eu si fostul sot avem 2 copii, un copil nascut in timpul casatoriei, celalat nascut dupa pronuntarea divortului. Un copil are 12 ... (vezi toată discuția)
stabilire drept vizita gabriel_tatic gabriel_tatic se stipuleaza in lege o limita a dreptului de vizita? in conditiile in care mama se opune din rasputeri ,ce imi poate oferi instanta?mentionez ca pot oferi ... (vezi toată discuția)