avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, aș vrea să știu dacă aș depune la casa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, aș vrea să știu dacă aș depune la casa de pensii ...

Buna ziua .Asi vrea să știu dacă a-și depune la casa de pensii doua adeverințe cu venituri care le am putut scoate ,mai am voie pe urma să depun și celelalte care aștept să mi se elibereze care durează aproape un an ,sau trebuie depuse toate odată ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 9 Mai 2025
Puteti sa le depuneti , iar cand le obtineti pe celelalte le depuneti atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de pensie luciapopp luciapopp Buna ziua, Apelez iar la bunavointa dumneavoastra si va rog mult sa ma sfatuiti ce am de facut in urmatoarea situatie: -in luna martie 2011, am depus dosarul ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie invaliditate utilizator32 utilizator32 Buna ziua, O persoana urmeaza sa isi depuna la Casa de Pensii dosarul pentru pensie de invaliditate. Am inteles ca trebuie depusa si cartea de munca dar nu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de la itm pentru casa de pensii grin grin Buna ziua, Mi-am depus dosarul la casa de pensie cu toate documentele necesare pentru a beneficia de pensie anticipata (fara penalizari). Dupa aprox.45 de ... (vezi toată discuția)