avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Clarificare date tipărite pe permisul de conducere, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Clarificare date tipărite pe permisul de conducere, redobândit ...

Bună ziua, rugămintea mea este să mă ajutați să mă lămuresc referitor la datele tipărite pe permisul de conducere, redobândit după ce a fost anulat!
2004 am obținut categoria B;
2006 am obținut categoriile CE;
2006 noiembrie a fost anulat;
2010 am redobândit categoria B (pe permis fiind tipărită data: valabil de la: 2004)
2024 noiembrie am redobândit categoria C (pe permis fiind tipărită data: valabil de la 11.2024)
2025 mai am redobândit categoria E (pe permis fiind trecută data: valabil de la mai 2025)
Acestea fiind spuse, cum e normal, legal, corect? Să se ia în considerare data când am obținut prima oară categoria sau nu? Eu consider că de asta se numește redobândire! Redobândit ceva ce ai avut, doar că am fost la poliție și deși apăream in sistem dădeau din umeri și spuneau că defapt e greșita categora B ca e trecuta cu 2004, că legislația zice: ca se trece data cand ai fost admis la proba practica! Vă rog, luminați-mă, și spuneți-mi dacă am o cale sa mai modific?

Alte discuții în legătură

Permis de conducere petru_xxl petru_xxl Buna ziua Sa incep direct si la subiect, in Noiembrie 2005 am avut un accident cu o masina eu fiind baut cu o alcoolemie de 1.1 respectiv 1 la mie, legea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am permisul de conducere anulat din 2016 in urma unei ... Mihai pnp Mihai pnp Buna ziua! Am permisul de conducere anulat din 2016 in urma unei condamnari de 2 ani si 6 luni cu executare, la care mi-a fost data si o pedeapsa complementara ... (vezi toată discuția)
Greseala transcriere date permis auto teoneo teoneo Am rugamintea sa ma indrumati intr-o problema pe care fratele meu a intampinat-o. Si-a obtinut permisul (categorie B) in 1997. In 2002 s-a mutat in Spania ... (vezi toată discuția)