avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt studenta in Elvetia. Detin un card de sanatate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt studenta in Elvetia. Detin un card de sanatate international ...

sunt studenta in Elvetia. Detin un card de sanatate international eliberat de autoritatile din Romania. Aici in Elvetia doresc sa consult un medic: intrebare
consultatia va fi acoperita de cardul international sau trebuie sa achit din banii mei?

Va multumes Astept cu nerabdare raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:28, 10 Mai 2025
Cardul european de asigurari sociale de sanatate este documentul care confera persoanei asigurate dreptul la servicii medicale necesare in cadrul unei sederi temporare intr-un stat membru al UE/SEE sau Elvetia
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card european de sanatate e valabil si in croatia? VVanda VVanda Buna ziua! Acum, ca si Croatia a aderat la UE, cardul este deja valabil si acolo? Stie cineva raspuns sigur? Multumesc! (vezi toată discuția)
Card european de sanatate laurenmay laurenmay Am o intrebare legata de cadrul legislativ ce sta la baza acordarii cardurilor europene de sanatate, atat din perspectiva romaneaca cat si europeana. Anume, ... (vezi toată discuția)
Transferul fortei de munca din romania in franta ,sezonier marinaex marinaex sunt o firma de plasare a foretei de munca sezoniera (cotracte de punere la dispozitie a fortei de munca pe o periada 2-3 luni maxi), am obtinut autorizatia la ... (vezi toată discuția)