avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recent am fost la o persoana ce se da drept ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recent am fost la o persoana ce se da drept "tamaduitoare" care ...

Recent am fost la o persoana ce se da drept "tamaduitoare" care a promis ca face ritualuri si descantece pt a ma ajuta la o problema de iubire, dar am descoperit ca am fost inselata de ea. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: carlitosbest , utilizator 21:25, 10 Mai 2025
Buna ziua

Puteti depune plangere la politie.
plangere la politie neaparat pentru inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat pe un site de licitatii mihamaryus mihamaryus Buna ziua! Am sa va relatez o fapta care mi sa intamplat si a-si dori sa imi spune-ti daca se poate realiza ceva cu ajutorul Politiei Romane! Pe un site de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune / abuz de incredere online ciprian_u ciprian_u Buna ziua! Recent i s-a intamplat unui prieten sa fie victima unei inselaciuni online, i-am propus sa se duca sa depuna plangere la politie, dar el e convins ... (vezi toată discuția)
Inselaciune,lucru in germania ContSters118014 ContSters118014 o persoana a promis ca va trimite la lucru in germania,am primit de la el o copie a contractului german dar intre timp am aflat ca contractul este fals.am ... (vezi toată discuția)