avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am avut un accident de mașină în 17 dec.2017 soldat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am avut un accident de mașină în 17 dec.2017 soldat ...

Buna ziua,am avut un accident de mașină în 17dec.2017 soldat cu victima,precizez că locul accidentului este drum național ,nu exista trecere de pietoni.Am fost judecată și condamnată la 2ani de închisoare cu suspendare,și 3ani de probațiune și 90 zile de muncă in folosul comunitati.Daca fac apel ce șanse am sa cistig? Și cînd intervine prescripția?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:57, 10 Mai 2025
Buna ziua,
Care este incadrarea juridica a faptei?
Cand v-a fost comunicata sentinta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am avut un accident de mașină în 17dec.2017 soldat ... Mfvc Mfvc Buna ziua,am avut un accident de mașină în 17dec.2017 soldat cu victima,precizez că locul accidentului este drum național ,nu exista trecere de pietoni.Am ... (vezi toată discuția)
Cum da un judecator o sentinta mimi28 mimi28 nu am mai scris de mult pentru ca am foarte multe nelamuririi in legatura cu justitia noastrasi foarte multe intrebari.Prima inrebaree cea de sus cum da un ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept/reabilitarea judecatoreasca Diana.28_17 Diana.28_17 Buna ziua, Am fost condamnat la 3 ani cu suspendare in anul 2011, iar timp de 6 ani de probatiune, ultima intrevedere cu ofiterul de probatiune fiind in iulie ... (vezi toată discuția)