avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In perioada 1999 pana in 2002 inclusiv in cartea mea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In perioada 1999 pana in 2002 inclusiv in cartea mea de munca este scris ...

Buna ziua .Am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns la o intrebare.In perioada 1999 pana in 2002 inclusiv in cartea mea de munca este scris ca angajatorul nu a facut dovada platii CAS-ului .Adica 2 ani .Cand voi iesi la pensie acest lucru cum ma afecteaza? Aceasta perioada este trecuta ca perioada necontributiva sau este total pierduta ? Mentionez ca acele firme au fost radiate in 2016 ...binenteles cum se face la noi in Romania ...tara tuturor <<>> ...doar pe hartie .Patronul respectiv inca functioneaza cu restul denumirilor de firme ...Cum pot rezolva situatia? Il pot determina in vre-un fel sa-mi plateasca aceea perioada? Si daca raspunsul va fi sa-l dau in judecata ce inseamna scutire de taxajudiciara de timbru ? Va multumesc ,astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:52, 10 Mai 2025
Nu vi se va lua in calcul la pensie acea perioada.

Este tardiva actiunea in instanta ...
Nu vi se va lua in calcul la pensie acea perioada.

Este tardiva actiunea in instanta ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua vă rog să-mi răspundeți la u rmătoarele întrebări: ... antonmanole193019@yahoo.com antonmanole193019@yahoo.com Bună ziua Vă rog să-mi răspundeți la u rmătoarele întrebări: 1)Patronul unde lucrez a schimbat denumirea firmei.Eu lucrez la această firmă din ... (vezi toată discuția)
Sesizare itm / instanta GeorgescuAnaMaria GeorgescuAnaMaria Buna ziua Un patron are doua firme cu aproximativ acelasi domeniu de activitate , eu fiind angajata la una (A) . In perioada 2014-2015 am fost promovata ... (vezi toată discuția)
Pensionare buna ziua .....am varsta de 58 de ani, peste 35 de ... zakazaka zakazaka PENSIONARE Buna ziua .....am varsta de 58 de ani, peste 35 de ani munciti,sunt femeie si anul viitor voi putea opta pentru pensionare ....Intrebare ...firma ... (vezi toată discuția)