avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot verifica punctele penalizare permis acumulate ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot verifica punctele penalizare permis acumulate ?

Cum pot verifica punctele penalizare permis acumulate ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:20, 12 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Simplu, întrebați la poliție.
acest răspuns util
Îl puteți obține și online dacă aveți cont măcar pe ghiseul.ro - cealaltă variantă implică o deplasare la poliție:
(...) deținătorii unui permis de conducere emis în România pot obține și online istoricul sancțiunilor primite de-a lungul timpului pentru încălcarea regulilor rutiere. Procedura de obținere a istoricului sancțiunilor rutiere e similară celei pentru obținerea certificatului de cazier judiciar. Mai exact, documentul electronic se poate obține gratuit, prin intermediul a două platforme electronice ale autorităților.

www.avocatnet.ro/articol_644...
Ultima modificare: Duminică, 11 Mai 2025
Manuela Rășină, administrator
acest răspuns util
Ati incercat dvs. sau vreo cunostinta ? Cind am cerut un cazier rutier prin ghiseul.ro ( ca despre asta e vorba in articol, nu despre numarul punctelor de penalizare active) am primit un document foarte "subtire"..Cred ca e mai simplu la politie, cu cerere specifica despre acele puncte.
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier auto Mihai Matei Mihai Matei Buna ziua, am trecut in cazierul auto doua abateri (contraventii), exista posibilitatea sa fie sterse? Daca da, atunci um se procedeaza? Va multumesc mult. (vezi toată discuția)
Puncte penalizare vecerzanu vecerzanu daca am avut permisul suspendat pt 30 zole pt depasire neregulamentara punctele de penalizare acumulate in urma sau sters sau le mai am? (vezi toată discuția)
Legat de cazierul auto - exista posibilitatea reabilitarii acestuia ? Alex-M Alex-M Figurez in cazierul auto cu unele abateri respectiv 1 suspendare pt. neacordare de prioritate si 2 amenzi una pt. radar si una pt. parcare neregulamentara , ... (vezi toată discuția)