avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ai nevoie de martori la scrierea unui testament?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ai nevoie de martori la scrierea unui testament?

Buna seara!!ai nevoie de martori la scrierea unu testament???daca da,as vrea sa intreb cine poate sa fie martor??mama,tata,copii sau doar in afara familiei!!multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Testdmentul olograf trebuie scris integral,datat semnat de către dvs.Consemnarea unor martori in cuprinsul.acestuia nu folosește la nimic..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de deces - constatator AndreiCristian AndreiCristian Buna ziua, Am o situatie cam aiurea... Un cunoscut a decedat in Ungaria (in spital), si a facut testament scris (fara notar) ca doreste sa imi lase mie tot ... (vezi toată discuția)
Testamentul olograf ContSters134265 ContSters134265 Rog detalii despre testamentul olograf care poate sa il faca sotului supravietuitor. Multumesc. (vezi toată discuția)
Despre martori tobescu tobescu O nepoata mi a intentat un proces, m-a dat disparuta si a fost declarata legatar universal al averii defunctei mele mame. Nepoata sustine ca mama mea i-a ... (vezi toată discuția)