avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă las casa in care locuiesc fiului meu înainte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă las casa in care locuiesc fiului meu înainte să mor ...

Dacă l-aș casa in care locuiesc fiului meu înainte să mor soția mea moștenește ceva?Casa este moștenire de la părinții mei nu este bun comun dobândit în timpul căsătoriei.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:46, 11 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din casa respectiva nu mai moștenește nimic, căci la decesul dvs, imobilul nu va mai exista în patrimoniul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ContSters83715 ContSters83715 Daca m-am casatorit, ulterior casatoriei mor pe rand ambii parinti, casa parintilor ramane mosternire fiului. Fiul este deja casatorit. Deoarece este un bun ... (vezi toată discuția)
Mostenire dsmihalea dsmihalea Buna ziua Mama mea este casatorita cu acte de 30 ani cu un barbat cu care nu are copii s nici el nu are copii din alta casatorie Acesta cand s-a casatorit ... (vezi toată discuția)
Locuinta comuna proprietate personala wazz wazz buna ziua sotia are locuinta proprietate personala provenita din mostenire iar eu am locuinta proprietate personala provenita din donatie de la parintii mei ... (vezi toată discuția)