avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Părinții mei s-au căsătorit în anul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Părinții mei s-au căsătorit în anul 1982. Ambii ...

Bună ziua. Părinții mei sau căsătorit în anul 1982. Ambii au mai fost căsătoriți, fiecare având cîte un copil din prima căsătorie. În 1981 tata a cumpărat un apartament cu avans de 43.000 lei și împrumut de 81.000 lei. Mama a decedat în anul 2005, tata a decedat în anul 2017. Apartamentul este trecut pe numele meu din anul 2009 cu contract de vânzare cumpărare. Fratele din partea mamei vrea să ceară drept de creanță pe suma de 81.000 lei plătită în timpul căsătoriei, în instanță. Mulțumesc.
Mai avem o casă cu titlu de proprietate emis doar pe numele tatălui, mama este trecută ca declarant, în actele primăriei, tata este singurul pe titlul. Cît avem parte fiecare din acest titlu? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Florinme , utilizator 15:58, 13 Mai 2025
Buna ziua, copii impreuna au avut? Trebuie analizate documentele. Solicitati consultanta unui avocat.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, copii impreuna au avut? Trebuie analizate documentele. Solicitati consultanta unui avocat.

Bună ziua, eu sunt copilul celor doi
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
Florinme, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. tatăl meu a cumpărat un apartament cu credit cec ... Florinme Florinme Bună ziua. Tatăl meu a cumpărat un apartament cu credit CEC în anul 1981. Să recăsătorit in anul 1982 cu mama mea. A achitat un avans de 43.000 ... (vezi toată discuția)
Mostenire suma de bani pentru apartament icvl ghbala ghbala Buna ziua ! Parintii mei au incheiat un contract de construire pentru un apartament proprietate personala prin ICVL In 1981 s-a eliberat certificat de ... (vezi toată discuția)
Drepturi la un apartament cocoangel cocoangel buna ziua. Ma numesc Cornelia intrebarea mea este urmatoarea : in anul 1978in luna iunie parintii mi-au cumparat un apartament de 4 camere., si au platit ... (vezi toată discuția)