avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă eu și proprietarul nu am făcut contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă eu și proprietarul nu am făcut contract de închiriere înregistrat la anaf ...

Bună ziua ! Am o întrebare dacă eu și proprietarul nu am făcut contract de închiriere înregistrat la anaf e doar unul scris aiurea pe o foaie și semnat de amândoi. Problema e ca întâmpin niște dificultăți financiare momentan și nu îmi mai permit sa plătesc am 2 restante la chirie niște facturi ramase în urma .. sa zicem un total de 3500 . As vrea sa plec din apartament și cumva sa ma înțeleg cu proprietarul sa ii dau banii pe rand . Dar el e mai rău să zic asa și nu prea intelege ca nu ma mai descurc . Sa zicem ca el ma da la politie sau în judecata ...pot păți ceva ? Eu i-am zis ca îi plătesc datoria dar pe rand dar nu vrea sa ma înțeleagă. Mulțumesc pt eventualele răspunsuri.
Politia nu are nici o competenta,va poate da în judecata intr un proces civil solicitând- vă sumele restante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un chirias cu contract de inchiriere la anaf dar e rau platnic ... MIHALEA VASILE MIHALEA VASILE AM UN CHIRIAS CU CONTRACT DE INCHIRIERE LA ANAF DAR E RAU PLATNIC , I-AM REZILIAT CONTRACTUL DE INCHIRIERE SI I-AM DAT TERMEN O LUNA PENTRU A PLECA DIN CASA ... (vezi toată discuția)
Chiriasi galagiosi saimarica saimarica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in problema pe care o intampin cu vecinii chiriasi de sub apartamentul meu, care fac galagie si nu au contract de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori raspuns la o intrebare:ce se intampla daca ... Simplu71 Simplu71 Buna ziua! As dori raspuns la o intrebare:Ce se intampla daca merg la Anaf si declar ca stau cu chirie, avand un contract decomodare?! Lucrurile stau mai ... (vezi toată discuția)