avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă eu și soția divorțez la notar și dorim să ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă eu și soția divorțez la notar și dorim să ținem copiii ...

Dacă eu și soția divorțez la notar și dorim să ținem copiii o săptămână la mine ,o săptămână la ea...mai plătesc pensie alimentară? Ambii ne ocupăm pe rand de îngrijirea lor inclusiv școală.
Cel mai recent răspuns: alina05_07 , utilizator 16:22, 13 Mai 2025
Buna ziua, depindee cum va intelegeti.
In ceea ce priveste cheltuielile zilnice nu ar trebui sa fie o problema, insa mai mereu intervin si alte tipuri de cheltuieli - abonamente sportive, tabere, laptop, echipamente sportive, tablete, telefoane, meditatii etc si cumva trebuie estimate si cuprinse si aceste cheltuieli extra sa le spun.
Deci tot va trebui o pensie alimentară??

AV. GABRIELA GERBER a scris:

In ceea ce priveste cheltuielile zilnice nu ar trebui sa fie o problema, insa mai mereu intervin si alte tipuri de cheltuieli - abonamente sportive, tabere, laptop, echipamente sportive, tablete, telefoane, meditatii etc si cumva trebuie estimate si cuprinse si aceste cheltuieli extra sa le spun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare pensie alimentara diana_sal diana_sal Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie. Sotul meu i-a platit pensie alimentara copilului pe care il are dintr-o casatorie anterioara, timp ... (vezi toată discuția)
Divortati, custodie comuna a copiilor(minori), domiciliul la tata, vreau schimb domiciliului si plata egala a chelt legate de copii Hapciu1 Hapciu1 Suntem divortati de 5 ani, copiii au avut stabilit domiciliul la tata, deoarece in mom divortului eu lucram in strainatate, si eu am fost obligata sa ii ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara vicente73 vicente73 buna ziua.in urma cu ceva timp am divortat la notar (in urma casatoriei au rezultat doi copii).Pentru stabilirea pensiei alimentare am depus cerere la ... (vezi toată discuția)