avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca cineva a trait in relatie de concubinaj peste 28 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca cineva a trait in relatie de concubinaj peste 28 ani si daca ...

Daca cineva a trait in relatie Concubinii peste 28 ani si daca da in judecata cu martori primeste ceva ?/??Cartea de Identitate are adresa acolo unde a trait in relatie..Multumesc foarte frumos daca primesc un raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa ii facă testament.
acest răspuns util
Nu primește nimic.
acest răspuns util
Nu are relevanta cât au trăit în concubinaj,nu dobândește nimic din averea celuilalt concubin în lipsa unui testament,donații,contract de vânzare cumpărare etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire in concubinaj eu048 eu048 buna ziua as dori un raspuns pentru problema mea tatal meu este paralizat de 9 ani si locuieste cu concubina lui de aproape 25 de ani dar fara a avea ... (vezi toată discuția)
Concubinul ma poate mosteni dupa deces CUMPI CUMPI DIupa zeci de ani de concubinaj _avem cate o garsoniera <fiecare pe numele lui>In caz de deces automat ne mostenim unul pe celalalt.?astept raspuns.Va ... (vezi toată discuția)
Ultima pensie iricon iricon Buna ziua, In cazul in care pensionarul decedat (11 octombrie 2010) a trait in concubinaj 30 de ani cu concubina si nu are copii, (are doi nepoti de ... (vezi toată discuția)