avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca dupa decizia pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca dupa decizia pensionare

Un angajat care a primit decizie de pensionare pt limita de varsta, cumuleaza pensia cu salariul de la privat, trebuie sa i se inchida contractul in urma deciziei de pensionare si sa i se faca unul nou in continuare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:33, 13 Mai 2025
Trebuia sa i se inchida CIM de drept la indeplinirea conditiilor de pensionare la limita de varsta , e prevedere in Codul Muncii . Daca dorea sa fie in continuare angajat , iar angajatorul dorea si el asta , trebuia sa i se incheie un nou CIM .
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2025
CHKa, utilizator
In speta, contractul individual de munca existent inceta de drept la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare .

Cand a iesit la pensie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumulul pensiei cu salariul nfurdea@yahoo.com nfurdea@yahoo.com Am pensie 1000 lei si am mai lucrat ca asistenta la centrul de sange(la stat). As dori sa-mi spuneti daca dupa noul cod al muncii mai am dreptul sa lucrez in ... (vezi toată discuția)
Pensionare ContSters48681 ContSters48681 Buna ziua. Am bagat dosarul de pensionare. Mai trebuie sa lucrez pana imi vine decizia sau nu e obligatoriu? Multumesc. (vezi toată discuția)
Cim inceteaza cu data indeplinirii conditiilor pentru a beneficia de pensie pentru limita de varsta? noneyro noneyro La 01 iulie 2012 imi voi depune cererea de pensionare pentru limita de varsta cu stagiul complet de cotizare. Mi s-a spus ca CM va fi desfacut de la aceasta ... (vezi toată discuția)