avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Daca pentru un post functionar public pe o perioada ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Daca pentru un post functionar public pe o perioada determinata, ...

Daca pentru un post functionar public pe o perioada determinata, nu am vechime in specialitate ceruta, pot sa am sanse sa candidez?
Cel mai recent răspuns: blackragon103 , utilizator 10:46, 13 Mai 2025
ARTICOLUL 468
Condiţii de vechime în specialitatea studiilor la ocuparea funcţiilor publice de execuţie şi de conducere
(1) Condiţiile minime de vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiilor publice de execuţie se stabilesc astfel:

a) un an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie de grad profesional asistent;

b) 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie de grad profesional principal
c) 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie de grad profesional superior.

Pentru cele de debutant nu se solicita vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de debut titi.udrescu titi.udrescu In luna Octombrie anul 2009 m-am angajat in cadrul unei institutii publice pe functia de consilier debutant cu contract de munca pe perioada determinata de 2 ... (vezi toată discuția)
Ajutor juristi!! PAULANEDE PAULANEDE Buna ziua, va rog sa ma ajutati. Lucrez de 18 ani in cadrul unui Birou Notarial, am terminat fac. de drept, dar notarul a refuzat in tot acest timp sa ma ... (vezi toată discuția)
Functionari publici kety kety ma pot angaja functionar public la o primarie nou infiintata daca inainte am lucrat ca electrician sau daca nu am lucrat nicaieri?: (vezi toată discuția)