avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, m am despartit de tatal copilului de mai ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, m am despartit de tatal copilului de mai bine de ...

Buna seara, m am despartit de tatal copilului de mai bine de un an, timp in care copilul a locuit doar cu mine, nu am fost casatoriti, dar copilul este pe numele lui si are acelasi domiciliu ca si tatal, pot schimba domiciliul copilului fara ca el sa fie prezent sau fara acord?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare adresa copii Petry Petry Buna ziua.Am doi copii care sunt trecuti pe adresa de buletin a tatalui.Precizez ca nu eram casatoriti(si nici in prezent) cand am nascut copii, si pe ... (vezi toată discuția)
Divort Fortuna1 Fortuna1 Buna seara...am si eu o intrebare.Cumnata mea este casatorita si sotul ei locuieste in Spania si are un serviciu stabil cu carte de munca.Au impreuna un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - schimbare nume minor mamaana2016 mamaana2016 sunt despartita de tatal fetitei mele de trei ani ..fetita locuieste la mine si am optinut prin tribunal ca tatal ei s o poata vedea doar in prezenta mea la ... (vezi toată discuția)