avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua In speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua In speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns va scriu ...

Buna ziua
In speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns va scriu mai jos problema mea,deci :
De 2 ani sunt angajat la o societate pe post de gestionar depozit.Desi mi-am indeplinit cu brio atributiile administratorul societatii a decis sa desfiinteze postul de gestionar in urma refuzului meu de a demisiona asa cum mi s-a ucerut deoarece nu exista motive obiective.Discutiile in urma carora mi s-a cerut demisia au inceput de la cerera mea de a intra in legalitate adica sa ne punem la punct cu toate avizele de functionare deoarece nu avem avize ISU,DSP,DSV,ISCIR etc.Cu alte cuvinte functionam intr-un depozit care nu exista ca si cladire deoarece nu este si nu se poate intabula(aceste amanunte le-am aflat recent).La sfarsitul lunii ianuarie inceputul lui februarie a trebuit sa efectuez o interventie chirurgicala la rinichi fapt pentru care am stat acasa in CM.In acest timp a fost angajat un coleg nou pe un alt post iar acum postul meu de igestionar se desfiinteaza.
Vreau sa va intreb daca se poate desfiinta postul de gestionar numai la punctil de lucru unde activez sau trebuie desfiintat din organigrama intregii societati ? Motivele desfiintarii postului de gestionar nu le mai axpun deoarece oricum nu sunt clare si nici obiective..
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
DanL68, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 13 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul are dreptul sa stabileasca organizarea si functionarea unitatii. In acest sens, stabileste statul de functii atat pe societatea mama, cat si pentru punctele de lucru.

Daca in statul de functii apare postul de gestionar pentru punctul de lucru, atunci il poate desfiinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala mruazl@yahoo.com mruazl@yahoo.com buna ziua, as dori sa aflu daca la o reducere de personal prin concediere individuala, din statul de functii se reduc si posturile vacante? (vezi toată discuția)
Autorizații și acte necesare laborator oana.osc oana.osc Bună ziua! Am deschis un mic atelier de ciocolată (60mp). Am deschis punctul de lucru și am obținut și autorizația DSV. Am nevoie de ceva de la ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii pentru un srl RamonaTache RamonaTache In cazul unui SRL care desfasoara activitate in asigurari si schimba sediul social este necesar sa obtina avize de functionare la noul sediu de la DSP, DSV, ... (vezi toată discuția)