avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mașina cumpărată SH ruginita
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mașina cumpărată SH ruginita

Buna ziua.
Am cumpărat o mașina, in momentul achiziției domnul a zis ca a acoperit câteva puncte de rugina, însă nu a menționat nimic altceva.
La câteva zile am mers cu mașina la service pentru a verifica ce trebuie schimbat si a o pune la punct pe termen mai lung, iar mecanicul când a ridicat-o a văzut ca este plină de rugina sub ea și a zis ca nu este in siguranța sa o conducem nici măcar pana acasa la cât de ruginita este. Și chiar dacă am schimba piesele, acest lucru ar afecta stabilitatea mașinii.
Am sunat vechiul proprietar pentru a ii da mașina înapoi și a recupera banii, însă acesta refuza sa restituie toată suma.
Credeți ca este vreo șansa sa recuperam banii in mod legal, sau trebuia sa ne “bagam” sub mașina in momentul cumpărării pentru a observa rugina?
Cât credeți ca va costa un avocat pentru a ne reprezenta in cazul in care am putea acționa legal? Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
Anada01, utilizator

Alte discuții în legătură

Daca nu ii dau fiscalul,ce poate sa imi faca,legal? michael78 michael78 Buna ziua! In urma cu 1 luna,un domn de 62 de ani din Mures,m-a tot abordat telefonic ca daca vreau sa imi dea la schimb BMW-ul lui pe Volkswagenul meu,care il ... (vezi toată discuția)
Talon retinut-probleme remediere ionita-victorita ionita-victorita Buna ziua Am o masina veche, are 12 ani, dacia supernova. In urma unui control RAR in Bucuresti mi-au oprit talonul pentru: -far dreapta crapat -tubulatura ... (vezi toată discuția)
Inselatorie auto Jimny43 Jimny43 Salut comunitate. Pe 24 ianuarie mi-am achizitionat o masina pe care mi-am dorit-o demult.In prealabil vorbisem cu proprietarul gasit pe olx care la prima ... (vezi toată discuția)