avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... primaria impoziteaza in continuare defunct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

primaria impoziteaza in continuare defunct

am facut partaj dupa bunica mea,am mers la primarie, si leam aratat hotarirea judecatoreasca, in continuare, impoziteaza pe bunica mea,.eu am facut rol separat, pe numele meu, si platesc impozitele aferente.ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: tulin , utilizator 16:55, 13 Mai 2025
Buna ziua, daca dvs. platiti pe numele dvs. cota dvs parte din mostenirea bunicii, ce se impoziteaza asupra bunicii?
se impoziteaza ca si cum nu s-ar fi facut partajul .
Nu trebuie doar sa aratati hotararea judecatoreasca. Depuneti o copie xerox, cu nr. de inregistrare/ data.
Primăria a făcut copie,o au și în calculator la taxe și impozite.multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terminare proces - cum procedez? rcorinat rcorinat Buna ziua, Am fost intr-un proces de mostenire. Am trimis o intampinare in care eram de acord cu impartirea mostenirii, de aceea, in ceea ce ma priveste, ... (vezi toată discuția)
Departajare impozit teren la primarie adrian73 adrian73 Am cumparat o casa( de fapt, casa bunicii sotie, acum 3 ani), prin contract de vanzare cumparare cu intretinere lor, cat traiesc. Bunicul sotiei a decedat si ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren padure Lazar_s Lazar_s Buna ziua, Socrul meu are cateva hectare de padure dar inca nu sunt pe numele lui pentru ca nu a facut partaj dupa parintii lui; zice ca sunt trecute pe el ... (vezi toată discuția)