avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Nu am primit nici pana in prezent Decizia privind ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Nu am primit nici pana in prezent Decizia privind recalcularea ...

Nu am primit nici pana in prezent Decizia privind recalcularea pensiei. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:25, 13 Mai 2025
Cereti relatii,informatii, de aici:
Adrese de email:
petitii.sesizari@cnpp.ro
relatiicupublicul@mmuncii.
drp@gov.ro
Le puneti la dispozitie nr. de dosar si casa locala de care apartineti si alte date necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie ionelnelus ionelnelus Buna seara ! Ma numar printre beneficarii unei pensii din minerit din 2012! In 27 07 2016 am facut o cerere ptr a beneficia de recalculara pensiei! Dupa mai ... (vezi toată discuția)
Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia recalculata ... ili47 ili47 Decizie de revizuire primita la 04.12,2024,, pensia recalculata din 01.09.2024, in luna ianuarie am primit pensia veche si nici diferenta pe 4 luni , Oare cand ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie DanaTanasescu DanaTanasescu Buna ziua, In luna aprilie 2016 am depus solicitare de recalculare a pensie atasand toate documentele necesare si doveditoare. Nici pana in prezent (07 ... (vezi toată discuția)