avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am urmatoarea situatie: O angajata a intrat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am urmatoarea situatie: O angajata a intrat in concediu ...

Buna ziua! Am urmatoarea situatie: O angajata a intrat in concediu de crestere copil pe perioada aug 2022 - iul 2024. In iulie 2024 a prezentat certificat de handicap pentru copil valabil pana in Aprilie 2026. Am prelungit suspendarea pana la varsta de 3 ani a copilului pe art 51-1-a si am deschis o noua suspendare pana in aprilie 2026 pentru concediu de crestere copil pana la varsta de 7 ani.. Azi, angajata a facut cerere de incetare a suspendarii cu iunie 2025 din cauza unei situatii personale doreste reintoarcea la munca mai devreme. Cum procedez? Anulez a doua suspendare, insa Revisal nu ma mai lasa sa modific prima suspendare 51-1-a. La ITM cand am sunat mi-au spus ca este limitarea sistemului si sa ma descurc.... Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 13 Mai 2025
Vedeti ReviSal - Manual Utilizare ..il gasiti acesand butonul ? aflat in stanga sus al intefetei deschidere a aplicatiei REVISAL 6..0.9

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil de la1 iulie VLADUTZA07 VLADUTZA07 Buna Ma puteti ajuta cu un model de cerere de modificarea suspendarii pentru concediu crestere copil de la 1 la 2 ani in conformitate cu noua lege de la 1 ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim neinregistrata in revisal patriciaadina patriciaadina am 2 angajati care se afla in concediu pentru ingrijirea copilului , unul din iulie 2011 , iar altul din sept. 2009 (s-a prelungit CIC pentru cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Prelungire cic dupa o luna pauza ramona_furtuna ramona_furtuna Buna ziua, sunt intr-o situatie ciudata si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns. Am intrat in CIC pe 23 dec 2010, pe care l-am prelungit cu inca un an prin ... (vezi toată discuția)