avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Trebuie să completez D390 și D301?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Trebuie să completez D390 și D301?

Bună ziua! Dacă am achiziții intracomunitare sub 10.000 euro pe an mai trebuie să completez D390 și D301? Plafonul de 10.000 euro pe an se referă la suma tuturor tranzactiilor intracomunitare (fie ele prestări servicii sau achiziție servicii/bunuri) sau doar pe fiecare categorie în parte? Vă mulțumesc! Am cod TVA intracomunitar.
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Trebuie depusa d301? sevenx sevenx Buna ziua, Un SRL neplatitor de TVA face o achizitie intracomunitara (fara a fi inregistrat in ROI intrucat valoarea achizitiei este sub 10000E) in luna ... (vezi toată discuția)
Decla 394 lylyan lylyan Daca societatea depune decont de TVA trimestrial, decl 394 o voi depune lunar sau trimestrial? multumesc (vezi toată discuția)
Ce declaratii trebuie depuse in cazul unei achizitii intracomunitare de servicii pentru un ong mariastatescu mariastatescu Buna ziua! Am un ong care urmeaza sa faca achizii de servicii de cercetare de marketing de la o firma din Cipru (8750 euro). Ce declaratii trebuie sa depun? ... (vezi toată discuția)