avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia Unica AMAZON
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia Unica AMAZON

Buna ziua,
In anul 2024 am obtinut venituri din Amazon KDP, insa banii de pe luna decembrie mi-au fost livrati in cont abia in februarie, acest caz, eu declar doar banii efectiv incasati in anul 2025? sau si cei teoretic realizati?

Alte discuții în legătură

Taxe pentru carti publicate pe amazon georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman si vreau sa public o carte pe Amazon prin platforma acestora Kindle Direct Publishing. Numai ca, pentru publicarea acestei ... (vezi toată discuția)
Care sunt condițiile pentru a genera venit în ccc în 2024? ... JDobre JDobre Care sunt condițiile pentru a genera venit în CCC în 2024? Am înțeles ca de anul acesta venitul care poate fi generat în CCC este de 11960/an. 1 ... (vezi toată discuția)
Sunt asigurata in sistemul public? suciu_diana suciu_diana Daca pentru 2024 am platit CASS in baza 212, iar acum nu sunt salariat sunt asigurata in sistemul public? Da, si pentru 2025 voi plati in 2026 CASS in baa ... (vezi toată discuția)