avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intrebare taxa timbru judiciar contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

Intrebare taxa timbru judiciar contestatie executare

In cazul unei contestatii la executare silita, cand se plateste taxa de timbru judiciar si cine trebuie sa mi comunice cat am de platit? Am depus o contestatie pe la inceputul lui martie, iar tot ce gasesc pe portal cu privire la dosar este ca urmatoarea sedinta a fost stabilita pe 15.06. Nu ar trebui sa primesc un plic de la instanta cu privire la suma si termenul de plata?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, daca nu ati primit citatie cu taxa de timbru calculata de instanta, o sa vi-o comunice la primul termen de judecata si va va da termen sa platiti.
Ar fi fost bine sa o calculati dv. si sa o achitati inainte, sa nu va anuleze cererea. Verificati dosarul sa nu fi fost trimisa totusi vreo instiintare. Citatie ati primit? Nu era mentionat nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu pentru un contract din 2008 firjinia1 firjinia1 Buna seara, firma la care lucrez a primit cu titlu executoriu infiintarea ppririi a 1/3 din salariu (mentionez ca acest contract este de 1 ora pe zi, salariu ... (vezi toată discuția)
Contestație executare silita Camelia C.I. Camelia C.I. Buna ziua, In data de 10.03.2020 am depus la Judecătoria Arad contestație la executare silită fara sa platesc taxa de timbru, deoarece doamna de la ... (vezi toată discuția)
Plata taxei de timbru mioara54 mioara54 Buna seara,va rog frumos daca puteti sa ma lamuriti intr-o problema.Eu am un proces ptr o amenda de neplata rovinietei in 2012.La acel moment numai eram ... (vezi toată discuția)