avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, locuiesc intr un bloc situat intr o zona ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, locuiesc intr un bloc situat intr o zona de case ...

Bună ziua , locuiesc intr un bloc situat intr o zona de case și pe spațiul dezvoltatorului în curtea blocului doi vecini au ridicat o seră de legume cu folie fundație destul de mare , noi cei de la parter cu terase avem vederea către curte și cei doi de două luni încă lucrează la această seră , plus ca intră și alte persoane aduși de aceștia trecând prin fața teraselor oamenilor care locuiesc aici , întrebarea mea este , nu trebuia de comun acord ridicată sera este ceva normal ?
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
Ydadanilea1995, utilizator

Alte discuții în legătură

Parcare bloc nou Steluta Ecaterina Steluta Ecaterina Buna ziua, de 1 an am cumpărat un apartament la parter in sector 3 într-un bloc nou, mentionez ca parterul este retras, etajul 1 este peste parter cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi pentru locuitorii de la parterul blocului Marie19 Marie19 Locuiesc cu chirie la parterul unui bloc de 10 ani. De cand cu pandemia, toti copiii din cartier folosesc ca loc de joaca zona verde de langa blocul nostru. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia de locatari ContSters84377 ContSters84377 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o problema legata de convietuirea la bloc. Locuiesc intr-un bloc cu doua nivele,9 apartamente.Apartamentul meu ... (vezi toată discuția)