avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, La vânzarea unui imobil extins cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, La vânzarea unui imobil extins cu autorizație de ...

Bună ziua, La vânzarea unui imobil extins cu autorizație de construcție pe teren concesionat, dar neintabulat la OCPI, noul proprietar poate face intabularea?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:24, 14 Mai 2025
Nu, trebuie sa o aveți dvs, ca să puteți vinde.
Imobilele se vând obligatoriu cu extras CF. Prin urmare, veți vinde ce este intabulat. Dacă nu e nimic intabulat, va trebui să faceți mai întâi acest lucru și apoi veți face vânzarea
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare litigiu in cartea funciara victoria75 victoria75 Intentionez sa notez un litigiu in cartea funciara (litigiul este deschiderea procedurii insolventei si rezolutiunea antecontractului de ... (vezi toată discuția)
Intabulare ska8er ska8er Buna ziua, Sunt persoana fizica si doresc sa vand un teren neintabulat. Terenul se poate intabula direct pe cumparator? Cum as putea sa fac? (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare imobil neintabulat raulTM raulTM Buna ziua, Se poate vinde un imobil neintabulat? Eu am vandut o casa in 2008 parintilor mei iar zilele trecute am scos un certificat fiscal de la primarie si ... (vezi toată discuția)