avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Pe scurt, locuiesc în clădire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Pe scurt, locuiesc în clădire proprietate mixta, ...

Bună ziua!

Pe scurt, locuiesc în clădire proprietate mixta, eu fiind proprietar, ceilalți chiriași RAEDPP. Pentru terenul liber aferent în curtea comuna, am avut contract de închiriere care a expirat în 2024. În octombrie 2024,am câștigat în instanta terenul liber pentru care am plătit chirie.
În 2025 luna mai, am fost chemați sa plătim chiria pentru terenul liber, deși contractul era expirat, și culmea ironiei figuram la debite,pentru perioada 01.01.2025- 25.05.2025. Am plătit pentru că nu aveam cu cine discuta, însă nu mi se pare logic sa plătesc chirie, fără contract, și mai mult, pe o proprietate.
Deși toți ceilalți colacatari au fost chemați sa semneze noile contracte de închiriere, noi am fost excluși, ca ulterior sa figuram la debite.

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:30, 14 Mai 2025
Buna ziua, trebuie vazut ce scrie in acea hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! locuiesc într-o vila cu etaj, proprietate mixta, ... smari smari Bună ziua! Locuiesc într-o vila cu etaj, proprietate mixta, la parter, având calitatea de proprietar. Vila este constituita din 4 apartamente, din care ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere Aura2 Aura2 Daca o societate inchiriaza un imobil unei persoane fizice in luna septembrie dar abia in noiembrie incheie contractul de inchiriere, cum poate incasa chiria ... (vezi toată discuția)
Actul de dare in plata Aura2 Aura2 actul de dare in plata care are ca obiect stingerea unei datorii prin darea in plata cu niste utilaje de productie, trebuie sa fie notarial, sau poate fi si ... (vezi toată discuția)