Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime nedeclarata de angajator in REGES

Bună ziua,
De curând am accesat REGES prin platforma ROeID și nu am găsit datele mele de angajat de la 3 angajatori. Perioada 2005-2010. Va rog să mă sfătuiți cum pot proceda pentru a recupera aceste date. Vă mulțumesc anticipat,
Cu stimă,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 14 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada in cauza este posibil sa nu figureze in noua aplicatie, intrucat majoritatea datelor sunt preluate dupa 01.08.2011... insa, vechimea în muncă stabilită până la data de 31 decembrie 2010 se probează cu carnetul de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca solicit revisal de la actualul loc de munca imi sunt consemnate ... Ammelia Ammelia Daca solicit revisal de la actualul lic de munca imi sunt consemnate in acesta si locurile anterioare de munca sau trebuie sa solicit de la fiecare in parte?Am ... (vezi toată discuția)
Ref adeverinta vechime gina2010 gina2010 Buna ziua, pot obtine adeverinta de vechime de la un fost angajator (care a facut inscrierile si in carnetul de munca) ? Acesta refuza pe motiv ca in Codul ... (vezi toată discuția)