avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna vs concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna vs concediu medical

Buna ziua, in compania noastra avem un angajat in concediu medical incepand cu iunie 2024. Mai mult ca sigur se va prelungi pana la sfarsitul lui 2025. Pentru perioada concediului medical are dreptul la zile de concediu de odihna?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2025
daniela.fiterau, utilizator
Cel mai recent răspuns: daniela.fiterau , utilizator 10:44, 15 Mai 2025
Pentru perioada concediului medical are dreptul la zile de concediu de odihna.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua dacă mă aflu în concediu medical încăpând cu ... nelutumicutu nelutumicutu Bună ziua dacă mă aflu în concediu medical începând cu 23 august 2023, având dreptul la un an și 6 luni, ca pacient oncologic, adică undeva până în ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.sunt în concediu medical cu neoplazie din ian 2024 ... Mariana Sanda Mariana Sanda Bună ziua.Sunt în concediu medical cu neoplazie din ian 2024 ,din iulie am sa merg in pensie de boală, am lucrat la spital ca infirmiera.Am zile de concediu ... (vezi toată discuția)