Buna ziua!
Sunt angajat ca Responsabil SSM la o institutie si pe langa sarcinile de serviciu din fisa postului, mi s-a dat decizie de responsabil achizitii directe. Mentionez ca sunt inginer, nu am studii in domeniul achizitiilor, iar in HG 1425/2006 cu normele de aplicare a legii Securitatii si sanatatii in munca 319/2006, se mentioneaza la Cap. 3, Sect. 4, art 24, (2) - ”Lucrătorii din cadrul serviciului intern de prevenire şi protecţie trebuie să desfăşoare numai activităţi de prevenire şi protecţie şi cel mult activităţi complementare cum ar fi: prevenirea şi stingerea incendiilor şi protecţia mediului”. Cu toate ca am adus si acest argument legislativ, conducerea refuza sa anuleze decizia amintita mai sus. Exista o solutie pentru a o putea anula? Multumesc!
Puteti sesiza ITM in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Gasiti informatii utile aici despre ce presupune achizitiile publice, nivel de pregatire, studii, cursuri: [ link extern ]
Puteti discuta cu materialul in fata, cu angajatorul.
anulati in instanta decizia in cauza ..nici sesizarea ITM-ului nu o sa dea rezultate, decat in masura in care se va da ca masura modificarea atributiilor in sensul respectarii actul normativ citat de dvs.
Având în vedere că avem sindicat, ar fi mai bine să fac mai întâi o solicitare către sindicat, să îmi susțină drepturile? Da, știu, pare o glumă proastă, dar poate e bine să acopăr toate căile posibile legal, înainte de a trece la demersuri serioase.
Lucrator desemnat ssm
mcv
Care sunt legile si HG cu ultimele completari, care definesc atirbutiile unui lucrator desemnat SSM intr-o firma cu 244 lucratori?
Am o functie de ... (vezi toată discuția)