avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii 

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta calitate de neasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta calitate de neasigurat

Am depus demisia. Incepand de cand pot obtine adeverinta cum ca nu mai figurez ca persoana asigurata? As vrea sa ma trec ca si coasigurata pe sot, in strainatate cat mai urgent posibil. Am citit de o perioada de 90 de zile de persoana asigurata. Pot renunta cumva la aceasta perioada?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 14 Mai 2025
3 luni de la data incetarii c.i.m. mai sunteti asigurata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari medicale mama care nu este in ccc si nu are nici loc de munca Codrut07 Codrut07 Buna ziua, In cazul in care eu (tatal) intru in concediu de crestere copil, iar mama ramane si ea acasa dandu-si demisia, daca mama are o problema sau daca ... (vezi toată discuția)
Calitatea de asigurat dupa demisie Fifi. Fifi. Buna ziua! De la data depunerii demisiei, cat timp mai ai calitatea de asigurat la sistemul de sanatate? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Asigurari sociale angi prunaru angi prunaru Buna seara,am o întrebare:în perioada 2008-2012 nu am cotizat la sistemul de asigurari de sanatate,am fost co-asigurat pe asigurarea sotului.Ïn 2012 am ... (vezi toată discuția)