avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unchiul vrea să îmi transfere suma de 40.000 de euro ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unchiul vrea să îmi transfere suma de 40.000 de euro prin ordin ...

Unchiul vrea să îmi transfere suma de 40000 de euro prin ordin de plată însă directoarea găsește diverse pretexte ca e suma mare ca e pentru siguranță ca să aducă documente justificative pentru ce îi trebuie banii a făcut un ordin de plată însă nu a virat banii e a 2 oară când îl face și banca nu virează banii ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:42, 14 Mai 2025
La o suma atat de mare, trebuie perfectat la Notar contract de donatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract v/c la notar prin ipoteca NemmyRO NemmyRO Urmeaza sa vand un apartament la bloc unui cumparator care ia banii din banca (credit ipotecar). La ce trebuie sa fiu atent in procesul de v/c la notar ... (vezi toată discuția)
Transfer de 150.000 ron de la parinti dragos.b65 dragos.b65 Buna seara! Parintii mei vor sa imi dea suma de 150 000 Ron pentru a-imi inchide un credit prima casa prin rambursare anticipata. Banii sunt stransi prin ... (vezi toată discuția)
Imprumut fara contract Lulica Lulica Imprumut fara contract Vad in ultima vreme o \"hartuire\" din partea bancilor pentru justificarea unor sume platite sau primite in conturile personale. Daca, ... (vezi toată discuția)