avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procedura de repatriere in Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procedura de repatriere in Romania

Care este procedura de repatriere in Romania referitoare la introducerea de bunuri fara scutire vamală dintr-o țara care nu este in Uniunea Europeana ( Canada) mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Alcool.cantitate. nadia_odagiu nadia_odagiu Salut. Spuneti mi, va rog, cu cat alcool am voie sa trec din Republica Moldova in Romania? Stiu ca poti trece diferite cantitati, in functie de procentul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt cetatean roman si american. am locuit/locuiesc ... Iocomb Iocomb Buna ziua, sunt cetatean roman si american. Am locuit/locuiesc si am lucrat in SUA timp de saisprezece ani si intentionez sa ma stabilesc in Romania pentru ... (vezi toată discuția)
Va rog ....un raspuns !!! canadianul78 canadianul78 In sfarsit am descoperit un site excelent ....m-am saturat de pareri neavizate si luate in necunostinta de cauza . va multumesc ca existati si va doresc viata ... (vezi toată discuția)