avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Caut avocat în Cluj-Napoca pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Caut avocat în Cluj-Napoca pentru acțiunea de evacuare ...

Bună ziua
Caut avocat în Cluj-Napoca pentru acțiunea de evacuare forțată a unui chiriaș. Nu am contract de închiriere. La scurt timp după înțelegerea verbală a dovedit un comportament necorespunzător, nu plătește chiria.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:39, 19 Mai 2025
Buna ziua, recomandarile nu sunt permise pe forum. Puteti consulta lista consultantilor avocati din forum si alegeti de acolo. Nu este absolut necesar ca avocatul sa fie din Cluj, important este sa fie competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie taxi pe pfa albertooos albertooos Buna seara..as vrea sa stiu daca angajez un avocat contra primariei Cluj-Napoca am sanse sau nu de castig?.am depus cererea de autorizatie taxi in 2008.am ... (vezi toată discuția)
Ce avocat din iasi e specializat in codul rutier si permise de ... Stefan V Stefan V Ce avocat din Iasi e specializat in codul rutier si permise de conducere? (vezi toată discuția)