avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cass la venit din activitati agricole.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cass la venit din activitati agricole.

venit din activitati agricole.
Cum se calculează CASS ,după venitul din agricultura.După venitul net,sau după 19800 lei echivalent a 6 sal. minime.
Cum se calculează CASS du venit din agricultură la o persoană care este și angajat la stat. Vă rog să raspundeți.Cu stima
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

In du am trecut valori gresite voicudamian voicudamian In calitate de PFA (pensionar) in DU pentru veniturile obtinute in 2022 declaratia fiind depusa in februarie 2023 am trecut o suma eronata la rubrica ... (vezi toată discuția)
In contextul ultimelor modificari legislative, va rog sa ma ajutati ... shakuri shakuri In contextul ultimelor modificari legislative, va rog sa ma ajutati cu sa inteleg urmatoarele: Am un PFA unde cu siguranta voi inregistra venituri nete sub ... (vezi toată discuția)
Completare declarație unica cu valorile estimate debutant2013 debutant2013 Buna ziua, o PFI cu activitati independente in sistem real estimeaza in Declaratia Unica 2023 un venit net anual pentru 2023 intre 12 si 24 salarii minime cu ... (vezi toată discuția)