avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, aș dori dacă puteți să îmi spuneți ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, aș dori dacă puteți să îmi spuneți ce măsuri ...

Bună ziua, aș dori dacă puteți să îmi spuneți ce măsuri s-au luat după hotărârea instanței la dosarul meu 6138/245/2024 Mulțumesc

Mă interesează dacă s a pus restricții pe permisul auto , fapta este din cauza ca am condus cu el suspendat din cauza 15p penalizare , hotărârea a decis doar amenda penala însă nu știu dacă îmi anulează și permisul tot odată
Daca ati fost condamnat la amenda penala si solutia solutia ramane definitiva, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare amenda penala Marius Andrei Prisneac Marius Andrei Prisneac Buna as dori și eu informație, in anul 2016 am condus pe drumuri publice cu permisul suspendat am avut sentința in cazul procesului și am primit amenda ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan AdrianZ. AdrianZ. Am condus baut (0.68 in aerul expirat) si am iesit de pe carosabil ,mentionez ca am 18 ani,incepator la volan si fara alte antecedemte cu politia.Cu un avocat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! am condus o mașină cu itp expirat , asigurare ... Alexandru2929. Alexandru2929. Bună ziua ! Am condus o mașină cu ITP expirat , asigurare expirată , talon suspendat și plăcuțele de înmatriculare suspendate și am pus alte plăcuțe ... (vezi toată discuția)