avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Doresc să deschid o tonetă cu fructe și legume
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Doresc să deschid o tonetă cu fructe și legume

Bună ziua doresc să deschid o tonetă cu fructe și legume, îmi puteți recomanda ce tip de firmă este mai adecvată, ce autorizații am nevoie, sunt la început și îmi ar fi de folos toate informațiile despre autorizații etc, pentru a putea deschide. Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: lalla3 , utilizator 19:56, 15 Mai 2025
Ce doriti sa infiintati PFA sau SRL?

Cornel Vasile a scris:

Ce doriti sa infiintati PFA sau SRL?

Ca PFA am înțeles ca trebuie să deții un “certificat” ca ai avut de a face în domeniu sau o diplomă ceva de genul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce tip de firma pfa,ii sau srl trebuie sa aleg pentru firma catering, gen organizari evenimente. PopoviciR PopoviciR Buna seara, Intentionez sa-mi deschid o firma de catering, gen organizare evenimente nunta.. In acest moment am doar ideea. Am cateva intrebari la care ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa miki-mihaela miki-mihaela Buna ziua, am inteles ca pentru a comercializa legume -fructe in piata este nevoie de aceasta forma pfa. exista si alta forma avantajoasa dpdv al ... (vezi toată discuția)
Soc comerciala dritaS dritaS Sunt o persoana cu handicap grav As dori sa infiintez un af sau srl Ce sfat imi dati?.Beneficiez de ceva avantaje fiscale din partea statului? multumesc (vezi toată discuția)