avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă nu am martor ăn instanța ce se întâmplă . ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă nu am martor ăn instanța ce se întâmplă . Cu ceva ...

Dacă nu am martor ăn instanța ce se întâmplă . Cu ceva timp în urmă am depus plângere penală unei persoane mi-am scos certificat medico legal de 12 zile . Politia mă ăntrebat dacă am martori și le-am spus că nu a fost nimeni . M-ai e o problemă pârâtulu a-mi cere un lucru care îl am dat ănapoi susține că nu l-am dat
Cel mai recent răspuns: andi33 , utilizator 20:36, 15 Mai 2025
Faptul că nu aveți martori nu înseamnă că nu se poate face nimic. Certificatul medico-legal e o probă importantă. În astfel de cazuri, instanța analizează toate elementele: declarațiile ambelor părți, eventuale înregistrări, contradicții, comportamentul ulterior etc.

Dacă el susține că nu i-ați returnat un obiect, iar dvs. spuneți că da, instanța va încerca să stabilească cine spune adevărul. Ar ajuta dacă aveți vreo dovadă (mesaje, martori indirecți, orice urmă).

Nu se decide totul doar pe baza martorilor. Dacă vreți, pot detalia ce alte probe pot conta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate tribunal? CountPorcula CountPorcula Buna ziua, in urma cu ~ o luna sm avut o mica altercatie cu o persoana (am fost lovit - un picior in spate destul de tare dar nimic grav). Am scos certificat ... (vezi toată discuția)
Accident de munca? - muscat de un caine in incinta firmei Nustiucine Nustiucine Am fost detasat in interes de serviciu luna trecuta in alt oras.Acolo,in timpul programului de lucru in incinta firmei la care lucrez am fost muscat de un ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa obtin custodia totala a fiicei mele? anna4 anna4 Buna ziua,vreau sa divortez de sotul meu,certuri zilnice,nu contribuie la cresterea copilului in varsta de 5 ani,orice gest al copilului il irita,banii ii ... (vezi toată discuția)