avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am o achizitie intracomunitara (Polonia) pentru un ong
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am o achizitie intracomunitara (Polonia) pentru un ong

Buna ziua. Am o achizitie intracomunitara (Polonia) pentru un ONG pentru care nu trebuie sa deduc TVA. Factura primita din Polonia are evidentiat valoarea TVA pe ea, desi trebuia sa fie zero. Cum declar aceasta factura? In declaratia 394 sau 390VIES?
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Decl. 394 Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, In decl. 394 trebuie trecuta achizitie intracomunitara de servicii publicitate Google Adwords pe care o declar in decl. 390Vies? Sau se trece ... (vezi toată discuția)
Factura din polonia cu tva 19% MuscaAnca MuscaAnca Am primit o factura din Polonia, in lei, cu TVA romanesc 19%. Furnizorul nu are inscris pe factura cod de TVA romanesc. Codul de TVA polonez e valid in VIES. ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura intracomunitara aviva53 aviva53 Firma platitoare de TVA achizioneaza materiale din UE,am primit facturi in euro si fara TVA ..intrebare: cum inreg in contabilitate si in ... (vezi toată discuția)