avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns, am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns, am lucrat 18 ani, ...

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns, am lucrat 18 ani, am primit somaj 1 an, dupa care am lucrat 2 ani, mai pot beneficia de somaj??? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare MaioruNicu MaioruNicu Sunt nascutpe 24.11.1958 .Am lucrat 18 si 6 luni grupa 2-a (100%) ,9 luni somaj si 18 ani fara grupa (actualul loc de munca) . Cand ma pot pensiona si in ce ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ajutor de somaj? cabincrew cabincrew Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul unui CIM pe perioada determinata, in cazul concedierii pe motiv de restructurare, as putea beneficia de ajutor de ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca coafurascorpion coafurascorpion Buna! Mai am dreptu la somaj daca mi sa desfacut contractul individual de munca in baza articolului 61 litera d din codul munci? Eu am mai lucrat la firma xxx ... (vezi toată discuția)