avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, este posibila extragerea dovezii/vechimii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, este posibila extragerea dovezii/vechimii de munca ...

Buna ziua,
este posibila extragerea dovezii/vechimii de munca din Romania prin aceasta platforma a persoanlor care domiciliaza in afara tarii?
Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 16 Mai 2025
Nu exista asa ceva .. dovada vechimii in munca pana la 31.12.2010 se face cu carnetul de munca/adeverinte de vechime in lipsa/pierderea carnetului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorarea salariului tarifar brut Morisca10 Morisca10 Draga redactie va rog frumos , sa mi spuneti conform articolului prezentat aici referitor l majorarea salariului tarifar brut , e posibil urmatoarea sitiatie : ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!de unde pot scoate o adeverinta cu toata vechimea ... Bulancia Bulancia Bună ziua!De unde pot scoate o adeverinta cu toata vechimea mea in munca ? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Adeverinta sau copie dupa contractul de munca? nae2012 nae2012 Buna ziua. Mama mea a lucrat 4 luni la un magazin alimentare. Angajatorul a spus ca-i va elibera doar o adeverinta. Este ok asa? Spun asta deoarece a mai ... (vezi toată discuția)