avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... majorarea salariului tarifar brut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

majorarea salariului tarifar brut

Draga redactie va rog frumos , sa mi spuneti conform articolului prezentat aici referitor l majorarea salariului tarifar brut , e posibil urmatoarea sitiatie : un muncitor necalificat care are 15 anii vechime si care poate toata viata stie sa mulga vaca sa fie pe picioar de egalitate cu un absolvent tinar de studii superioare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 24 Octombrie 2018
Potrivit noilor propuneri este posibil așa ceva.
Multumesc pentru raspuns dar am omis inca o intrebare , cum putem face dovada catre angajator pentru solicitarea mariri salariului pentru cei care au 15 anii de vechime in munca ? trebuie sa prezentam toate adeverintele de vechime anterioare la firmele care am lucrat ? si apoi sa asteptam sa se calculeze vechimea la fiecare angajat in parte ? spuneti mi care este procedura in acest sens .
Dovada vechimii in munca pana la 31.12.2010 se face cu carnetul de munca sau cu adeverintele de vechime in lipsa acestuia.

Dupa 01.01.2011, dovada vechimii in munca se face cu adeverintele de vechime eliberate de catre angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta Doina Elena Doina Elena Care este ultimul model de adverinta de vechime care se elibereaza dupa ianuarie 2011 , agreat de ITM? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Adeverinta care atesta vechimea in munca, necesara transferului laluca laluca Am nevoie de ajutor.Incepand cu data de 1 aprile sunt transferat in interes de serviciu la o alta institutie. De la personal de acolo mi s-a spus ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca alexrose alexrose Buna ziua, Am incercat spre finalul anului trecut sa merg la ITM sa imi fac carnet de munca insa, mi-au raspuns ca nu este posibil deoarece din 2011 nu se ... (vezi toată discuția)