avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Solicitare de consultanță: executare silită ANAF ...
Discuție deschisă în Executare silită

Solicitare de consultanță: executare silită ANAF Bună ziua, ...

Solicitare de consultanță: executare silită ANAF

Bună ziua,
Doresc să inițiez o colaborare cu un avocat specializat în executări silite demarate de ANAF (popriri, sechestre, contestații).
Am nevoie de asistență juridică punctuală, în regim contracost.

Pentru respectarea regulamentului forumului, nu solicit recomandări publice. Rog eventualii consultanți disponibili să verifice secțiunea „Consultanți” sau să îmi transmită un mesaj privat, dacă politica platformei permite acest lucru.

Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Caut un avocat cu experienta in executari silite anaf. doresc ... AlexEm AlexEm Caut un avocat cu experienta in executari silite ANAF. Doresc numar de contact pentru a putea discuta detalii. Multumesc (vezi toată discuția)
Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite ... nitmar nitmar Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite din Constanta? (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa contactez un avocat specializat in contencios ... dasi_simo dasi_simo Buna ziua, doresc sa contactez un avocat specializat in Contencios Administrativ, pentru a inainta o plangere si contestatie in instanta privind o dispozitie ... (vezi toată discuția)