avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proba audio pe email la Registratura Tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proba audio pe email la Registratura Tribunal

Buna ziua,

Pot trimite la Registratura Tribunalului Bucuresti pe email, ca atasament o proba audio ?
Are sub un 1Mb si se preteaza pentru o trimitere pe email ca si marime.
O vor da catre Instanta ?
Sau trebuie neaparat pe dvd sau stick de memorie ?
Multumesc.
Probabil nu.o sa va descarce nimeni mail -ul respectiv..În primul rand trebuie ca proba respectivs sa fie admisa de instanta,iar de depus este recomandat sa o depuneți pe un stick sau CD.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confiscare bunuri andreicristi andreicristi buna dimineata! Imi cer scuze daca intrebarea este mai ciudata, am vazut stiri pe internet (de exemplu pt trafic de droguri sau filme descarcate pe torenti ... (vezi toată discuția)
Dosar contestație amenda MaryjaneTea MaryjaneTea Buna ziua! Dosar contestație amenda, mă pot duce personal sa l las la judecătorie sau trebuie neapărat trimis prin posta? (vezi toată discuția)
Raspuns intampinare anemona34 anemona34 un raspuns la intampinare se poate depune electronic? (vezi toată discuția)